Informatikus

Webmester

Weboldal készítés webmester módra.

Én is örülni fogok annak ha egy weboldal amit én készítek sikeres lesz és elégedett leszel vele.

Egyedi weboldal készítés

Ha weboldalt szeretnél, a saját terveid, ötleteid az általam készített weboldalon megvalósítható. Nem webes tartalomkezelő programmal készül a weboldal, hanem mindig a 0-ról kezdve saját kezűleg beírt kódokból, mondhatni "üres fehér lapról" kezdve. Egy egyedi webmesteri weboldalnak pedig nincs párja.

Az új weboldal minden esetben:

Keresőoptimalizált
Mobilbarát (mobiltelefonról, tabletről is jól használható, böngészhető).
Korszerű

Weboldal népszerűsítés

Egy weboldalra többnyire a Google keresőből vagy fizetett hirdetésekre kattintva találnak a látogatók.

A Google keresőben előbbre kerülés

Egy új weboldal a Google keresésekben egy idő után fog előbbre-előbbre kerülni, ezt az időt lehetséges rövidíteni. Kereshetsz engem a weboldalad Google-ban ”előbbre hozásával” kapcsolatban.

Reklámozás, hirdetés

Nagyon hasznos lehet főleg akkor ha a weboldal látogatása bevételt hoz, pl. webshop vagy egy szolgáltatás weboldala. Ekkor ha azt számolgatjuk, hogy x ezer forint reklámmal ha 5 megrendelő lesz akkor már megéri... Nagyon sok esetben megéri, ráadásul fizetett hirdetéssel már azonnal látogatót szerzünk, nem kell várni arra amíg a weboldal előbbre kerül a Google találatok között.

Több hirdetési megoldás létezik. Olyan kampányokat érdemes keríteni aminek jó az ára. Ezekkel kapcsolatosan, több megoldást ismerek ami ár/érték arányban megfelelő lehet neked is és nem feltétlen kell drágán hirdetned az interneten.

Weboldal javítás, felújítás, tanácsadás

Minden weboldal egy idő után elavul, ezért hasznos lehet javítgatni, felújítani. Mára már nagyon fontos az is, hogy mobilról is teljes mértékben használható legyen egy weboldal, mert a látogatók nagy része mobiltelefonnal böngészi a netet. Ezekért és a fejlődő látogatói élményért is érdemes korszerűsíteni mind tartalmilag mind szerkezetileg a weboldalunk.

Rövid vagy részletes weboldal elemzést vagy weboldalad jobbá tételével kapcsolatos tanácsadást is kérhetsz tőlem.

Webszerkesztési ismereteim

HTML, CSS, PHP, MYSQL, Javascript

Ezek ismeretével a weboldalak nagy része elkészíthető.2016-2018. Netvarázs Salgótarján, Kicsíny Krisztián informatikus weboldala